Sint-Nicolaasfeeest

Huis van Sinterklaas

Voor families en scholen

Sinterklaas logeert dit jaar weer in Museum Catharijneconvent. Alle kinderen tot ca. 8 jaar, én hun ouders, opa’s en oma’s, juffen en meesters zijn van harte uitgenodigd om op bezoek te komen in het Huis van Sinterklaas.

In het Huis van Sinterklaas is van alles te zien en te doen. Je maakt kennis met de goedheiligman en beleeft spannende avonturen in zijn huis. Laat je meenemen door het verhaal van de Sint als superheld!

Wanneer
16 nov - 5 dec 2019
Waar
Museum Catharijneconvent
Lange Nieuwstraat 38
3512 PH Utrecht
Bezoekersinformatie

Entree

Een bezoek aan het huis van Sinterklaas kost voor volwassenen én kinderen vanaf 3 jaar € 6,- p.p. Museumkaart is niet geldig. Groepstarief voor het basisonderwijs is € 30,- per klas inclusief de begeleiders.

Openingstijden en reserveren

Het Huis van Sinterklaas is vanaf 16 november dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Reserveren is verplicht. Een bezoek aan het Huis van Sinterklaas duurt ongeveer een uur. Per 20 minuten kan er een groep van 30 personen het huis binnengaan.


Je kunt individueel boeken of als schoolklas. Individuele kaartjes zijn te koop vanaf woensdag 23 oktober 2019. Kijk voor meer informatie op www.huisvansinterklaasinutrecht.nl. Scholen kunnen vanaf september reserveren via huisvansinterklaas@catharijneconvent.nl.