Sint-Nicolaasfeeest

Huis van Sinterklaas

Voor families en scholen

Sinterklaas logeert dit jaar weer in Museum Catharijneconvent. Alle kinderen tot ca. 8 jaar, én hun ouders, opa’s en oma’s, juffen en meesters zijn van harte uitgenodigd om op bezoek te komen in het Huis van Sinterklaas. Kaarten zijn vanaf nu te koop.

In het Huis van Sinterklaas is van alles te zien en te doen. Je maakt kennis met de goedheiligman en beleeft spannende avonturen in zijn huis. Laat je meenemen door het verhaal van de Sint als superheld!

Wanneer
16 nov - 5 dec 2019
Waar
Museum Catharijneconvent
Lange Nieuwstraat 38
3512 PH Utrecht
Bezoekersinformatie

Entree

Komen jullie ook gezellig langs in het tijdelijke huis van Sint in Utrecht? Een bezoek aan het Huis van Sinterklaas kost voor volwassenen én kinderen vanaf 3 jaar € 6,- p.p. De museumkaart is bij dit evenement helaas niet geldig. Het groepstarief voor het basisonderwijs is € 30,- per klas inclusief de begeleiders.

Openingstijden en reserveren

Het Huis van Sinterklaas is vanaf 16 november dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Reserveren is verplicht (behalve in het eerste try-out weekend).

Kaartjes zijn te reserveren op www.huisvansinterklaasinutrecht.nl. Scholen kunnen reserveren via huisvansinterklaas@catharijneconvent.nl.

Een bezoek aan het Huis van Sinterklaas duurt ongeveer een uur. In de laatste kamer van het huis ontmoet je Sinterklaas en kan de groep met Sint op de foto! Alvast heel veel plezier gewenst.

Openingsweekend 16 en 17 november

Gratis try-outs

Op 16 en 17 november maken we het huis gereed voor de komst van Sinterklaas! Het programma dat de bezoekers aangeboden krijgen, wordt dan geoefend op meerdere tijdstippen. Zie het schema op www.huisvansinterklaasinutrecht.nl voor alle try-outs. Hier kunt u gratis aan deelnemen, reserveren hoeft niet.

LET OP:
Dit is het openingsweekend zonder Sinterklaas.

Sfeerimpressie Huis van Sinterklaas