Sint-Nicolaasfeeest

Huis van Sinterklaas

Voor families en scholen

Inmiddels is Sinterklaas weer terug naar Spanje. Wat heeft hij weer genoten in Museum Catharijneconvent! Heel hartelijk dank alle bezoekers aan het Huis van Sinterklaas 2019. Geniet nog even mee in onderstaand filmpje waarin Sint himself u allen bedankt;) Graag tot volgend jaar!

Wanneer
16 nov 2019 - 5 dec 2019
Waar
Museum Catharijneconvent
Lange Nieuwstraat 38
3512 PH Utrecht
Bezoekersinformatie

Namens Sinterklaas: bedankt!

Entree

Sinterklaas logeert dit jaar weer in Museum Catharijneconvent. Alle kinderen tot ca. 8 jaar, én hun ouders, opa’s en oma’s, juffen en meesters zijn van harte uitgenodigd om op bezoek te komen in het Huis van Sinterklaas. Kaarten zijn vanaf nu te koop. In het Huis van Sinterklaas is van alles te zien en te doen. Je maakt kennis met de goedheiligman en beleeft spannende avonturen in zijn huis.

Komen jullie ook gezellig langs in het tijdelijke huis van Sint in Utrecht? Een bezoek aan het Huis van Sinterklaas kost voor volwassenen én kinderen vanaf 3 jaar € 6,- p.p. De museumkaart is bij dit evenement helaas niet geldig. Het groepstarief voor het basisonderwijs is € 30,- per klas inclusief de begeleiders.

Openingstijden en reserveren

Het Huis van Sinterklaas was vanaf 16 november dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Reserveren was verplicht (behalve in het eerste try-out weekend).

Kaartjes waren te reserveren op www.huisvansinterklaasinutrecht.nl. Scholen konden reserveren via huisvansinterklaas@catharijneconvent.nl.

Een bezoek aan het Huis van Sinterklaas duurde ongeveer een uur. In de laatste kamer van het huis ontmoette je Sinterklaas en kon de groep met Sint op de foto!

Openingsweekend 16 en 17 november

Gratis try-outs

Op 16 en 17 november maakten we het huis gereed voor de komst van Sinterklaas! Het programma dat de bezoekers aangeboden gekregen, werd dan geoefend op meerdere tijdstippen. Zie het schema op www.huisvansinterklaasinutrecht.nl voor alle try-outs. Deelname was gratis.

Sfeerimpressie Huis van Sinterklaas