Zaaloverzicht Van God los?

Tijden & tickets

Voor inleidingen op de tentoonstelling en lezingen dient u tickets te reserveren. Kijk hier voor het lezingenprogramma.

Reserveren voor de vaste collectie en de tentoonstelling Van God Los? is niet verplicht. Om te zorgen voor spreiding van de bezoekers is het wel een optie en op die manier bent u zeker van een plek. U betaalt uw tickets aan de kassa in het museum.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag, zondag en feestdagen van 11.00 tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag gesloten

Koningsdag gesloten

op donderdag 2 juni gratis entree i.v.m. de verjaardag van de stad Utrecht!

Prijzen individuele bezoekers

Prijzen

  • Volwassenen: €15,00
  • 65+: €13, 50
  • Studenten: €7,00

Gratis toegang

-op donderdag 2 juni gratis entree i.v.m. de verjaardag van de stad Utrecht-

Groepen

  • Rondleiding voor privé groep: €55,- per 15 personen
  • Inleiding voor privé groep: €85,-

Primair onderwijs

  • Feestjaarkaart primair onderwijs: €100,- per jaar inclusief de leerkrachten en de begeleiders van het programma Feest! Weet wat je viert (inclusief busvervoer en museumdocenten). Voor meer informatie kijk op primair onderwijs.

Voortgezet onderwijs

  • Groepstarief voortgezet onderwijs inclusief leerkrachten: gratis
  • Museumles inclusief museumdocent: €55,- per groep van 15 leerlingen. Voor meer informatie kijk op voortgezet onderwijs.

Prijzen voor onderwijsgroepen

Vanaf 1 september krijgen leerlingen tot 18 jaar gratis toegang! De prijs van een museumles onder begeleiding van een professionele museumdocent bedraagt €55,- per groep van 15 leerlingen. Zelfstandig groepsbezoek door scholieren is alleen toegestaan onder begeleiding van docenten. Neem vooraf contact op met Groepsbezoek via groepsbezoek@catharijneconvent.nl.

Voor het primair onderwijs is er dankzij diverse sponsoren de Feestjaarkaart: voor maar €100,- krijgt de hele school een heel jaar lang toegang tot alle programma's van Feest! Weet wat je viert. De prijs is inclusief het busvervoer, de entree en de begeleiding door twee museumdocenten.

Koop uw Museumkaart online

Het is ook mogelijk om online de Museumkaart te kopen. Hiermee krijgt u naast Museum Catharijneconvent toegang tot meer dan 400 musea in Nederland. Klik hier en bestel hem vandaag.