Restaurant Museum Catharijneconvent

Museumcafé

In ons museumcafé kunt u terecht voor een heerlijke lunch, een goede kop koffie of andere lekkernijen. U kunt binnen in het museumcafé zitten of buiten op ons gezellige terras.

Sfeervol en heerlijk licht

Vlak naast de entree van ons museum bevindt zich ons sfeervolle restaurant. De hoge ruimte voorzien van ramen tot het plafond is heerlijk licht en kijkt uit op de intieme binnenplaats. Neem plaats voor een lekker broodje of drankje. En ook niet onbelangrijk: we schenken heerlijke, duurzame koffie van de firma BOOT.

Openingstijden

Het museumcafé heeft dezelfde openingstijden als de rest van het museum. U vindt het overzicht van de openingstijden hier. In november en december is het museum regelmatig ook op maandag geopend. Het café is op die dagen open tussen 12:00 en 16:00.

Toegankelijkheid
Goed om te weten: het museumcafé is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.


Groepsreservering

Gezellig langskomen met een groep? Iets te vieren? Voor of na de tentoonstelling een lekker drankje of juist een uitgebreide lunch? We kunnen het voor u regelen. Voor vragen rondom een groepsreservering kunt u contact opnemen met ons museumcafé via catering@catharijneconvent.nl.

Ook voor alle overige vragen kunt u mailen naar: catering@catharijneconvent.nl.


We kijken er naar uit u te mogen ontvangen!

P.S. Zin om in ons mooie museumcafé te werken? Stuur dan even een mail aan c.vanhouten@catharijneconvent.nl (Claire van Houten) en wie weet wordt Museum Catharijneconvent jouw nieuwe werkplek!