Saint Denis

Rondleidingen & groepsbezoek

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een bezoek met een groep aan ons museum.

Rondleidingen

Slow-art rondleidingen 'het lichaam in de vaste collectie van het museum'

Dit zijn rondleidingen in kleine groepjes door de vaste presentatie van het museum. Kijk hier voor meer informatie.


Instaprondleidingen door
Body Lanugage

Dit zijn rondleidingen in kleine groepjes door de tijdelijke tentoonstelling Body Language. Het lichaam in de middeleeuwse kunst. Kijk hier voor meer informatie

Primair onderwijs

Schoolgroepen zijn van harte welkom in het museum. Kijk hier voor meer informatie.


Voor voortgezet onderwijs

Middelbare scholen zijn van harte welkom in het museum. Kijk hier voor meer informatie.Rondleidingen op maat

Heeft u interesse in een specifiek onderwerp of vragen over een kunstwerk in het museum, of wilt u graag een ander programma samenstellen? We overleggen graag met u over de mogelijkheden. De kosten zijn 55 euro. Neem contact op met Femke Lockefeer of Caroline van Rhijn via groepsbezoek@catharijneconvent.nl of 030 231 38 35. Bij annulering van rondleidingen binnen 48 uur voor het bezoek zijn wij genoodzaakt om de kosten voor deze rondleiding in rekening te brengen.


Let op:
De rondleidingen hieronder kunnen vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan.Rondleiding Topstukken (tot nader order niet mogelijk)

Bewonder onze topstukken in deze enerverende route langs de rijke collectie van zowel protestantse als katholieke kunstwerken en voorwerpen.


Geschiedenis van het christendom (tot nader order niet mogelijk)

Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van het christendom in Nederland? Maak kennis met fascinerende verhalen, verbeeld door prachtige schilderijen, relieken, beelden en eeuwenoude manuscripten.


Klooster (tot nader order niet mogelijk)

Een van de meest bijzondere collectiestukken van Museum Catharijneconvent is het klooster zelf. Tijdens deze rondleiding komt u meer te weten over het gebouw en het gebruik door de eeuwen heen.

Catering

Voor groepen hebben wij diverse cateringarrangementen. Neem tijdig contact met ons op om uw wensen te bespreken via catering@catharijneconvent.nl