Saint Denis

Rondleidingen & groepsbezoek

Wij ontvangen graag schoolklassen en andere groepen voor het bijwonen van een rondleiding! Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een bezoek met een groep aan ons museum.

Voor een rondleiding heeft u geen coronatoegangsbewijs nodig.

Rondleidingen en groepsbezoek

Schoolgroepen

  • Schoolgroepen zijn van harte welkom in ons museum!
  • Kijk voor het aanbod primair onderwijs op deze pagina en voor het aanbod voortgezet onderwijs op deze pagina.


Rondleidingen op maat

  • Heeft u interesse in een specifiek onderwerp of vragen over een kunstwerk in het museum, of wilt u graag een ander programma samenstellen? We overleggen graag met u over de mogelijkheden. De kosten zijn 55 euro. Neem contact op met Femke Lockefeer of Caroline van Rhijn via groepsbezoek@catharijneconvent.nl of 030 231 38 35. Bij annulering van rondleidingen binnen 48 uur voor het bezoek zijn wij genoodzaakt om de kosten voor deze rondleiding in rekening te brengen.


Rondleiding Topstukken (tot nader order niet mogelijk)

  • Bewonder onze topstukken in deze enerverende route langs de rijke collectie van zowel protestantse als katholieke kunstwerken en voorwerpen.


Geschiedenis van het christendom (tot nader order niet mogelijk)

  • Bent u ge├»nteresseerd in de geschiedenis van het christendom in Nederland? Maak kennis met fascinerende verhalen, verbeeld door prachtige schilderijen, relieken, beelden en eeuwenoude manuscripten.


Klooster (tot nader order niet mogelijk)

  • Een van de meest bijzondere collectiestukken van Museum Catharijneconvent is het klooster zelf. Tijdens deze rondleiding komt u meer te weten over het gebouw en het gebruik door de eeuwen heen.

Catering

Voor groepen hebben wij diverse cateringarrangementen. Neem tijdig contact met ons op om uw wensen te bespreken via catering@catharijneconvent.nl