Vriendendag 2022, Bestuur Vereniging Vrienden

Steun het museum

Steun het museum

Voor al onze initiatieven – van tentoonstellingen en educatieprogramma's tot wetenschappelijk onderzoek en restauratie van kunstobjecten – zijn wij afhankelijk van externe steun. Particuliere bijdragen spelen daarin een cruciale rol. Uw steun is onmisbaar bij de realisatie van onze hoog gewaardeerde tentoonstellingen, educatieprojecten en aanwinsten voor de collectie. Helpt u mee?

Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende manieren waarop u het museum kunt steunen.

 • Vriend worden

  Geëmailleerd medaillon met bloemmotief

  Draagt u het museum en de collectie een warm hart toe? Word dan lid van de Vereniging Vrienden van Museum Catharijneconvent. Als Vriend heeft u een bijzondere relatie met het museum en draagt u bij aan het behoud van de unieke collectie. Ook kunt u deelnemen aan interessante activiteiten.

  Lees meer
 • Word donateur

  Visitatie, Middelrijns altaar - Refter Museum Catharijneconvent

  Als donateur helpt u ons om doorlopend nieuwe stappen te zetten en bijzondere projecten te realiseren. U maakt een grote breedte aan ontwikkelingen mogelijk. Daarom komt u dicht bij het museum en krijgt u unieke kijkjes achter de schermen.

  Lees meer
 • Geefkringen

  overzichtsfoto mooiste kerststal onder dom. Thijs Huizer

  Als lid van een geefkring komt u heel dicht bij het museum en helpt u ons vooruit. Ontdek de verschillende geefkringen van Museum Catharijneconvent. Vind verdieping in specifieke onderwerpen en ontmoet gelijkgestemden.

  Lees meer
 • Nalaten

  Maria met Jezus - vaste collectie zilver - Foto Cindy Bakker

  Uw steun is onmisbaar bij de realisatie van onze hoog gewaardeerde tentoonstellingen, educatieve projecten en aanwinsten voor de collectie. Helpt u mee? Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende manieren waarop u kunt schenken aan het museum.

  Lees meer
 • Doneer eenmalig

  Vaste collectie in de Refter

  Vind urgente projecten die uw steun nu goed kunnen gebruiken met een eenmalige schenking. Steun een project of doneer direct aan Museum Catharijneconvent.

  Lees meer
 • ANBI informatie

  Schenken aan het museum is fiscaal voordelig door onze ANBI status. Lees alles over de ANBI status van het museum, de Vriendenvereniging en Fonds Museum Catharijneconvent.

  Lees meer