Vaste collectie in de Refter van MCC

Doneer eenmalig

Vind urgente projecten die uw steun nu goed kunnen gebruiken via een eenmalige schenking. Steun een project of doneer direct aan Museum Catharijneconvent.

Op ieder moment heeft Museum Catharijneconvent projecten waar we extra bijdragen voor zoeken. Voor bijvoorbeeld bijzondere tentoonstellingen, grootschalige restauraties of grotere meerjarige projecten. Hieronder vertellen we graag iets over die projecten waar u nu eenmalig aan kunt bijdragen.

Crowdfunding: Adopteer een kerststalfiguur

De mooiste kerststal van Nederland komt terug! Help jij ons om deze nieuwe kersttraditie ook dit jaar gratis toegankelijk te houden voor iedereen? Ook dit jaar hebben de figuren beschermheren, -vrouwen en -engelen nodig om hen bij te staan op hun reis terug naar de stal. Adopteer een van de kerststalfiguren, help hen op hun reis en maak de ontmoeting met deze wondere wereld in de vitrines mogelijk voor iedereen.

Vragen?

Wilt u meer weten? Vraag dan onze brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Wij gaan graag met u in gesprek om te horen wat voor u belangrijk is. U kunt contact opnemen met Rob Tigelaar of Tessa Kloost (medewerkers development). U kunt ook bellen via 030 2313835.