Feest! Weet wat je viert

Inputsessie Onderwijs - Denk met ons mee!

Op dinsdagmiddag 21 maart organiseren we een inspirerende sessie over onze nieuwe collectiepresentatie voor het onderwijs. Hierin presenteren we het eerste schetsontwerp en gaan we met docenten en andere betrokkenen in gesprek over de plannen.

Zo kunnen we alle wensen en ideeën meenemen in de verdere ontwikkeling, om samen een fantastische tentoonstelling te maken voor alle leerlingen en studenten!

Wanneer
21 maart 2023 om 14:00
Waar
Museum Catharijneconvent
Bereikbaarheid

Samen werken aan waardevol onderwijsaanbod

Tijdens de sessie presenteren we de plannen voor het ontwerp en de richtlijnen die we hebben opgesteld met behulp van eerdere input die we ontvingen van docenten, leerlingen, studenten, collega’s uit musea en andere experts op o.a. het gebied van theologie, pedagogiek, filosofie, kunst en maatschappelijke kwesties. We praten en werken op basis daarvan samen verder over hoe we zoveel mogelijk van waarde kunnen zijn voor het onderwijs.

Ook staat er een inspirerende column over verwondering op het programma en is er gelegenheid om de tentoonstelling Gospel te bezoeken. We maken er een creatieve en inspirerende sessie van!

Programma van de sessie

14:00 uur - Welkom door directeur Marieke van Schijndel

14:15 uur - Column Tamaar Toth Varju over verwondering

14:30 uur - Presentatie, inspiratie opdoen op Gospel en aan de slag!

16:30 uur - Feedbackronde: zie jij gemiste kansen?

16:50 uur - AfsluitingLaat weten dat je erbij bent

We ontvangen je heel graag op 21 maart! Je kunt je opgeven voor de sessie via Kris van Veen: k.vanveen@catharijneconvent.nl.