Charlotte Dematons. Zin in kerst 2020 uitsnede engel

Zin in kerst!

Voor de hele familie!

Ga mee op reis deze kerstvakantie!

Reizen lastig dit jaar? Niet in Museum Catharijneconvent! Daar komt een prachtig verhaal tot leven in een reis die start met een sfeervolle kerstvertelling. Daarna ga je op pad met je eigen reisgids. Onderweg kom je langs allerlei haltes waar van alles te doen is. Deze reis is leuk voor de hele familie, vooral voor met kinderen tot 8 jaar. Zien we je in de kerstvakantie?

Wanneer
24 dec 2021 - 9 jan 2022
Waar
Museum Catharijneconvent
Lange Nieuwstraat 38
3512 PH Utrecht

Zin in kerst!

Ga mee op reis!

Yes het is bijna kerstvakantie! In Museum Catharijneconvent kun je mee op een hele leuke reis. Samen met Jozef en Maria, de herders en de drie koningen ga je op weg naar de stal. Ontdek wat ze mee hebben op reis, en welk vervoer ze gebruiken. Krijg jij al zin in kerst?

Het prachtige reisverhaal komt tot leven in de moderne kerstvertelling. Daarna gaan jullie zelf op reis met je eigen reisboekje. Zoek de poepschep, ga mee met de drie koningen, maak een foto tussen de andere reisfiguren en kom zo steeds dichter bij je bestemming. En wie is het snelst bij de kamelenrace? In de stallen vinden jullie nog meer interessante reisfiguren. Wat denk je van de kamelendrijver, en de doedelzakspeler?

Zin in kerst!

En natuurlijk... de mega grote Napolitaanse kerststal

Met elkaar haltes langs geweest? Dan ben je bijna aan het einde gekomen van je reis. Maak je op voor de grote finale: de mega grote Napolitaanse kerststal! Bewonder de gigantische kerststal in een prachtig decor. Het lijkt wel een complete stad! Je ziet bijna niet meer waar Jozef, Maria en het kindje zijn. Kom jij meezoeken in deze achttiende-eeuwse kerststal uit Napels?

Tot ziens in de kerstvakantie!

Tijden en tickets

Tickets
Het is nodig om vooraf uw tijdslot voor een gezinsticket te reserveren. Dit kan binnenkort via de reserveer knop rechtsboven op deze pagina.
Wij vragen u alleen te reserveren voor uw eigen huishouden. Houd er rekening mee dat een bezoek aan Zin in kerst! circa een uur duurt.


Prijzen
*
Kinderen t/m 17 jaar gratis
*Volwassenen €5,00 (museumkaart geldig)


Tijden
We vieren Zin in kerst! van 24 december 2021 t/m 9 januari 2022, op alle dagen behalve op Nieuwjaarsdag.

  • Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
  • Weekend, Eerste en Tweede Kerstdag: 11.00 - 17.00 uur
  • Nieuwjaarsdag: gesloten

Graag tot ziens!

 

Ministerie van OCW

 

Van Baaren Stichting

 

Logo Weet wat je viert

 

Ministerie van OCW

 

Van Baaren Stichting

 

Logo Weet wat je viert