Kloostergebouw, Pandhof

Praktische informatie

Op deze pagina vindt u praktische informatie, tips en huisregels met betrekking tot groepsboekingen voor het primair onderwijs.

Reserveren

Neem voor meer informatie over het onderwijsaanbod en reserveren contact op met onze coördinatoren groepsbezoek Femke Lockefeer en Caroline van Rhijn via groepsbezoek@catharijneconvent.nl of bel 030-2313835.

Goed om te weten: bij annulering binnen 48 uur voor uw geplande bezoek zijn wij genoodzaakt om de kosten voor de geboekte rondleidingen in rekening te brengen.

Gratis voorbereidend bezoek docent

Vooraf bekijken of Museum Catharijneconvent iets is voor uw groep of zelf alvast voorbereiden? Print deze bon en lever hem ingevuld in bij de kassa van het museum. U ontvangt dan een gratis entreebewijs voor het museum.

Tijd en kosten

Kom naar het museum met de Feestjaarkaart! Voor maar €100 mag de hele school naar alle lesprogramma's van het primair onderwijs. Ieder klas krijgt entree, busvervoer en begeleiding van twee museumdocenten. De kaart is een jaar geldig vanaf het moment van aankoop.

Museumregels

Om een bezoek aan het museum prettig te laten verlopen geldt een aantal museumregels. Zorg dat leerlingen en begeleiders voorafgaand aan het bezoek op de hoogte zijn van de museumregels.