Primair onderwijs

Praktische informatie

Op deze pagina vind je praktische informatie en tips over museumbezoek voor het primair onderwijs.

Nieuwsbrief Primair onderwijs

Wil je op de hoogte blijven van ons onderwijsaanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief primair onderwijs die ca. 4x per jaar wordt verstuurd.

Aanmelden kan via deze link.

Programma's online reserveren

Al onze onderwijsprogramma's zijn eenvoudig online te boeken via deze link. Als nieuwe school of gebruiker maak je eerst een account aan, dat daarna (ook door collega's van dezelfde school) gebruikt kan worden om alle programma's te reserveren. Tip: het is handig om het algemene mailadres van de school te gebruiken, zodat je de inloggegevens makkelijk kunt delen met collega's.

Belangrijk om te weten is dat je boeking pas definitief is op het moment dat je een reservering in je mail hebt ontvangen. Houd dit dus goed in de gaten bij het reserveren van een museumles.

Kosten voor schoolbezoek PO

Gratis busvervoer met de Feestjaarkaart!

Kom naar het museum met de Feestjaarkaart! Voor maar €100,- mag de hele school een jaar lang naar alle lesprogramma's voor het primair onderwijs. De entree, busvervoer en begeleiding van twee museumdocenten zijn bij ieder bezoek vervolgens inbegrepen. De kaart is een jaar geldig vanaf het moment van aankoop. Je kunt de Feestjaarkaart eenvoudig aanschaffen via deze link. Alle voorwaarden kun je lezen via de button hieronder.

Toch nog vragen? Neem voor meer informatie over de Feestjaarkaart contact met ons op via: onderwijs@catharijneconvent.nl.

Gratis voorbereidend bezoek docent

Vooraf bekijken of Museum Catharijneconvent iets is voor jouw groep of je zelf alvast voorbereiden? Print deze bon en lever hem ingevuld in bij de kassa van het museum. Je ontvangt dan een gratis entreebewijs voor het museum.

Tips bij jullie museumbezoek

Om een bezoek aan het museum voor iedereen prettig te laten verlopen geven we jullie graag enkele tips mee. We vinden het fijn als je leerlingen en begeleiders voorafgaand aan het bezoek op de hoogte brengt van deze informatie. Je vindt de tips via de button hieronder.


Onverwacht verhinderd?
Mocht jullie bezoek op de dag zelf niet door kunnen gaan, informeer dan z.s.m. de afdeling Groepsbezoek via: 030- 2313835. Als er busvervoer geregeld is, neem dan zelf ook contact op met de busmaatschappij (030-7820682). Annulering tot 7 werkdagen voorafgaand aan het museumbezoek is kosteloos. Na die tijd zijn we helaas genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.