Klooster van Museum Catharijneconvent

Zaalverhuur

Wij maken het museumbezoek van uw gezelschap zo compleet mogelijk. Naast uw bezoek aan een tentoonstelling of de vaste presentatie kunt u daarom gebruikmaken van onze zalen en faciliteiten.

Wij denken graag met u mee om uw bezoek onvergetelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een verdiepende inleiding, een compleet lunch-arrangement, een rondleiding op maat of een geschenk uit de museumshop.

De zalen

Auditorium

Deze compleet uitgeruste zaal met foyer biedt plaats aan maximaal 110 personen en bevindt zich in een bijgebouw van het museum. Het auditorium is uitermate geschikt voor lezingen, symposia en cursussen.

Grachtenzaal

De Grachtenzaal is met zijn smaakvolle inrichting geschikt voor bijeenkomsten tot 40 personen. De verlichting kan aan elke situatie aangepast worden en in de wand achterin de zaal bevindt zich multimedia apparatuur.

Opkamer

Deze stijlkamer biedt plaats aan groepen van maximaal 12 personen en leent zich hierdoor goed voor besloten vergaderingen.


Stratenmakershuisje

Dit sfeervolle huisje, middenin het museumcomplex is recentelijk verbouwd en biedt plaats aan 15 personen.

Catering

Onze huiscateraar kan voor u de catering van uw bijeenkomst verzorgen, van koffie en thee met iets lekkers tot een compleet buffet.

Wij brengen u graag in contact met onze cateraar Claire van Houten.

Rondleidingen en groepsbezoek

Laat u door een van onze rondleiders meenemen over de prachtige tentoonstellingen of onze vaste presentatie en kom meer te weten over de kunstschatten binnen de kloostermuren.

Hier leest u meer over rondleidingen en groepsbezoek

Voorwaarden

Gebruik van onze zalen is gratis als onderdeel van uw programma. Verhuur van onze zalen is niet mogelijk.

Mocht uw bezoek onverhoopt niet doorgaan, gelieve dit zo snel mogelijk te laten weten.

Alle ruimtes zijn voorzien van beamer, flip-over, wifi en microfoons.

Contact

Voor meer informatie of het reserveren van uw bezoek kunt u contact opnemen met de afdeling secretariaat via secretariaat@catharijneconvent.nl, of 030-231 38 35.