Klooster van Museum Catharijneconvent

Zaalverhuur

Voor een vergadering of bijeenkomst op een unieke locatie kunt u in ons museum diverse zalen huren, elk met een eigen karakter.

De zalen

Auditorium

Deze compleet uitgeruste zaal met foyer biedt plaats aan maximaal 110 personen en bevindt zich in een bijgebouw van het museum. Het auditorium wordt veelal gehuurd voor lezingen, symposia en cursussen.

Grachtenzaal

De Grachtenzaal is met zijn smaakvolle inrichting geschikt voor bijeenkomsten tot 25 personen (maximaal 40 personen). De verlichting kan aan elke situatie aangepast worden en in de wand achterin de zaal bevindt zich multimedia apparatuur.

Opkamer

Deze stijlkamer biedt plaats aan groepen van maximaal 12 personen en leent zich hierdoor goed voor besloten vergaderingen.

Catering

Onze huiscateraar kan voor u de catering van uw bijeenkomst verzorgen. Van koffie en thee tijdens een vergadering tot een buffet bij een receptie. Voor catering kunt u rechtstreeks contact opnemen met Claire van Houten:

c.vanhouten@catharijneconvent.nl

Kosten en contact

Auditorium 1 dagdeel: € 380,- 2 dagdelen: € 700,-
Grachtenzaal 1 dagdeel: € 240,- 2 dagdelen: € 420,-
Opkamer 1 dagdeel: € 180,- 2 dagdelen: € 310,-

De ruimtes zijn te huur tijdens kantooruren. Uitloop van verhuur tussen 17.00 en 19.00: € 150,- per uur. Dit moet tijdig worden afgesproken.

Alle ruimtes zijn voorzien van beamer, flip-over en wifi. Microfoons zijn aanwezig in het auditorium. Eigen laptop meenemen.

Contact

Contact

Voor meer informatie of het reserveren van een zaal kunt u contact opnemen met Heidi Platenkamp door een e-mail te sturen of te bellen via 030-231 38 35. Heidi is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.