Maria Magdalena, museum voor schone kunsten

Tickets boeken

U bent van harte welkom in het museum!

Vanwege de grote populariteit van Maria Magdalena, raden wij u aan om kaarten vooraf te reserveren en we verzoeken u om op tijd te komen. Op deze manier bent u verzekerd van uw mooie dag uit!

Voor het bezoeken van Maria Magdalena de tentoonstelling en/of de vaste presentatie heeft u geen coronatoegangsbewijs nodig.

Reserveren

Wij adviseren u om kaarten vooraf te reserveren. Zo bent u verzekerd van uw bezoek en kunnen wij hierdoor er zorg voor dragen, dat niet iedereen op hetzelfde moment naar het museum komt. U reserveert een aanvangstijd. U hoeft zich niet te haasten naar de kassa of de tentoonstelling. Bij de kassa aangekomen, laat u vervolgens uw reservering zien en koopt u een entreebewijs.

Vragen over reserveren? Heeft u vragen over het reserveren van tickets? Neem contact op via online@catharijneconvent.nl of bel tijdens kantooruren 030-2313835. Annuleren van tickets kan alleen per mail, via online@catharijneconvent.nl o.v.v. dag- en tijdstip van uw reservering.

Huisregels

Vanwege de coronacrisis gelden in het museum een aantal aangepaste regels om uw bezoek veilig te laten verlopen. Meer informatie over alle voorzorgsmaatregelen in het museum vindt u hier.


Wat neem ik mee naar het museum?
Nadat u heeft gereserveerd ontvangt een bevestiging per e-mail met daarin uw reserveringsformulier. Controleer zo nodig uw spambox. Neem dit formulier (geprint of digitaal) mee bij uw bezoek.


Toegankelijkheid
Het museum is toegankelijk voor bezoekers die minder goed ter been zijn. Wij vragen u aan te geven wanneer u geen gebruik kunt maken van de trappen, of als u een rolstoel wilt reserveren. Neem hiervoor alstublieft contact op via online@catharijneconvent.nl of bel tijdens kantooruren naar 030-2313835. Zo kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn tijdens uw bezoek. Voor meer informatie over de toegankelijkheid van het museum, kunt u terecht op deze pagina.


Heel veel plezier gewenst!