Body Language

Tickets boeken

Vanaf donderdag 19 november is het museum weer open! Reserveer dus snel uw tickets.

Hoe reserveer ik een ticket?

Uw ticket is geldig voor Body Language én de vaste presentatie van het museum. Kies een datum voor uw bezoek, een aankomsttijd en het aantal tickets. Komt u met meerdere personen uit een huishouden, dan kunt u maximaal vier tickets per keer reserveren. Bij het bestellen van uw ticket gaat u automatisch akkoord met de geldende corona maatregelen voor een verantwoord museumbezoek. Blijf thuis als u verkoudheidsklachten en/of koorts heeft.

U ontvangt een bevestiging per e-mail met daarin uw reserveringsformulier. Controleer zo nodig uw spambox. Neem dit formulier (geprint of digitaal) mee bij uw bezoek.

Heeft u vragen? Neem contact op via online@catharijneconvent.nl of bel tijdens kantooruren 030-2313835.Bezoekadres: Lange Nieuwstraat 38, 3512HP Utrecht

Het dragen van een mondkapje in het museum is verplicht.

Huisregels

In het museum gelden een aantal aangepaste regels om uw bezoek veilig te laten verlopen. Meer informatie over alle voorzorgsmaatregelen in het museum vindt u op www.catharijneconvent.nl/bezoekersvragen/


De horeca van het museum is momenteel gesloten.


Hoe werken tijdsblokken?

Om er zorg voor te dragen dat niet iedereen op hetzelfde moment naar het museum komt, reserveert u een tijdsblok van 15 minuten. Binnen dit tijdsblok komt u bij het museum aan. U hoeft zich niet te haasten naar de kassa of de tentoonstelling. Bij de kassa aangekomen, laat u vervolgens uw reservering zien en koopt u een entreebewijs. Mocht u onverhoopt toch buiten uw tijdsblok aankomen, sluit dan aan in de rij.


Toegankelijkheid

Het museum is toegankelijk voor bezoekers die minder goed ter been zijn. Wij vragen u aan te geven wanneer u geen gebruik kunt maken van de trappen, of als u een rolstoel wilt reserveren. Neem hiervoor alstublieft contact op via online@catharijneconvent.nl of bel tijdens kantooruren naar 030-2313835. Zo kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn tijdens uw bezoek.