Body Language

Tickets boeken

Tickets Body Language inclusief vaste presentatie

Vooraf reserveren is verplicht. Kies een datum voor uw bezoek, aankomsttijd en het aantal tickets. Komt u met meerdere personen uit een huishouden, dan kunt u maximaal vier tickets per keer reserveren.

Let op: tussen 19 december en 3 januari ook even de Napolitaanse kerststal bekijken?
Boek hiervoor een Body Language ticket in het allereerste tijdslot van de dag, te weten 10.00-10.15 uur door de week of 11.00-11.15 uur in het weekend en op feestdagen. Dit kan alleen op deze tijdstippen omdat de kerststal onderdeel is van de tentoonstelling Zin in kerst , die vanwege de coronamaatregelen speciaal voor gezinnen is ingericht.

Tickets Zin in kerst

Kaartjes vooraf reserveren is verplicht. U reserveert een gezinsticket voor maximaal 5 personen waarvan maximaal 2 volwassenen uit 1 huishouden. U betaalt pas aan de kassa.

Wilt u Zin in kerst beleven met een ander gezin? Reserveer hiervoor dan een apart gezinsticket.

Alleen de Napolitaanse kerststal bekijken?
Wilt u even kort de Napolitaanse kerststal bekijken? Dat kan ALLEEN in het eerste tijdslot dat we open zijn. Reserveer hiervoor a.u.b. geen kaartje voor Zin in kerst, maar een kaartje voor Body language in het allereerste tijdslot. Dit gaat om de tijdsloten 10.00-10.15 uur door de week of 11.00-11.15 uur in het weekend en op feestdagen.

Huisregels

Vanwege de coronacrisis gelden in het museum een aantal aangepaste regels om uw bezoek veilig te laten verlopen. Meer informatie over alle voorzorgsmaatregelen in het museum vindt u op www.catharijneconvent.nl/bezoekersvragen/

  • Het is verplicht om in het museum een mondkapje te dragen
  • De horeca van het museum is momenteel gesloten.Wat neem ik mee naar het museum?
Nadat u heeft gereserveerd ontvangt een bevestiging per e-mail met daarin uw reserveringsformulier. Controleer zo nodig uw spambox. Neem dit formulier (geprint of digitaal) mee bij uw bezoek.


Vragen over reserveren?

Heeft u vragen over het reserveren van tickets? Neem contact op via online@catharijneconvent.nl of bel tijdens kantooruren 030-2313835. Annuleren van tickets kan alleen per mail, via online@catharijneconvent.nl o.v.v. dag- en tijdstip van uw reservering.


Hoe werken tijdsblokken?

Om er zorg voor te dragen dat niet iedereen op hetzelfde moment naar het museum komt, reserveert u een tijdsblok van 15 minuten. Binnen dit tijdsblok komt u bij het museum aan. U hoeft zich niet te haasten naar de kassa of de tentoonstelling. Bij de kassa aangekomen, laat u vervolgens uw reservering zien en koopt u een entreebewijs. Mocht u onverhoopt toch buiten uw tijdsblok aankomen, sluit dan aan in de rij.


Toegankelijkheid
Het museum is toegankelijk voor bezoekers die minder goed ter been zijn. Wij vragen u aan te geven wanneer u geen gebruik kunt maken van de trappen, of als u een rolstoel wilt reserveren. Neem hiervoor alstublieft contact op via online@catharijneconvent.nl of bel tijdens kantooruren naar 030-2313835. Zo kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn tijdens uw bezoek.


Heel veel plezier gewenst!