Gerbrand van den Eeckhout, Ontmoeting van Rebekka en Eliëzer, 1662.jpg

Word Vriend

Draagt u het museum en de collectie een warm hart toe? Word dan lid van de Vereniging Vrienden van Museum Catharijneconvent. Onderaan deze pagina vindt u het aanmeldformulier voor de Vrienden.

Als Vriend heeft u een bijzondere relatie met het museum en draagt u bij aan het behoud van de unieke collectie. Ook kunt u deelnemen aan interessante activiteiten. In samenwerking met de Vereniging Vrienden organiseert het museum bijvoorbeeld doorlopend een goed bezocht lezingenprogramma.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het museum via info@catharijneconvent.nl of 030-231 38 35.

Voordelen voor onze vrienden

Gratis toegang en meer

Met uw Vriendenpas heeft u altijd gratis toegang tot het museum. Alle tentoonstellingen zijn ook gratis toegankelijk op vertoon van uw Vriendenpas.

De Catharijne, het Vriendenmagazine

Alle Vrienden ontvangen het magazine Catharijne, met achtergrondinformatie over het museum. Dit rijk geïllustreerde magazine staat vol met kijkjes achter de schermen, bijzondere interviews en nieuws over tentoonstellingen.

Lezingen en activiteiten

Als Vriend bent u van harte welkom bij alle lezingen en activiteiten van het museum. Deze worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vereniging Vrienden.


Wilt u het museum op een andere manier steunen?

Kies uw lidmaatschap

Betalingswijze

Wij sturen u zo snel mogelijk uw vriendenpas(sen) per post toe. Deze zijn per direct geldig en geven onbeperkt en gratis toegang tot Museum Catharijneconvent.

Door het vesturen van dit formulier geeft u toestemming aan:

  • Museum Catharijneconvent, incassant ID NL39ZZZ528293670000, om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven.
  • Uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven.
  • Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Uw gegevens