Gerbrand van den Eeckhout, Ontmoeting van Rebekka en Eliëzer, 1662.jpg

Word Vriend

Draagt u het museum en de collectie een warm hart toe? Word dan lid van de Vereniging Vrienden van Museum Catharijneconvent.

Als Vriend heeft u een bijzondere relatie met het museum en draagt u bij aan het behoud van de unieke collectie. Ook kunt u deelnemen aan interessante activiteiten. In samenwerking met de Vereniging Vrienden organiseert het museum bijvoorbeeld doorlopend een goed bezocht lezingenprogramma.

Onderaan deze pagina vindt u het aanmeldformulier. Voor vragen kunt u contact opnemen met het museum via info@catharijneconvent.nl of 030-231 38 35.

Direct een bedrag overmaken? Dan kan via NL35RABO0155435523 ten name van Fonds Museum Catharijneconvent te Utrecht. (Vanwege de privacywetgeving krijgen derden echter geen adresgegevens meer door van de bank. Museum Catharijneconvent kan dan ook geen contact met u opnemen na uw gift. Bent u nog geen bekende van ons? Mail of bel ons zodat wij u kunnen bedanken voor uw gift).

Geïnteresseerd in belastingvrij schenken en nalaten? Kijk dan hier.

Voordelen voor onze vrienden

Gratis toegang en meer

Met uw Vriendenpas heeft u altijd gratis toegang tot het museum. Alle tentoonstellingen zijn ook gratis toegankelijk op vertoon van uw Vriendenpas.

De Catharijne, het Vriendenmagazine

Alle Vrienden ontvangen het magazine Catharijne, met achtergrondinformatie over het museum. Dit rijk geïllustreerde magazine staat vol met kijkjes achter de schermen, bijzondere interviews en nieuws over tentoonstellingen.

Welkomstgeschenk

Nieuwe Vrienden ontvangen het prachtige boek Gezien met eigen ogen, topstukken uit de Middeleeuwen in Museum Catharijneconvent door Wendelien van Welie (t.w.v. €14,95)

Lezingen en activiteiten

Als Vriend bent u van harte welkom bij alle lezingen en activiteiten van het museum. Deze worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vereniging Vrienden.

Vrienden-arrangement

Speciaal voor Vrienden en donateurs biedt het museum het Vrienden-arrangement aan. Geniet samen met uw dierbaren van een rondleiding door een ervaren gids van het museum. Op deze manier draagt u ook een extra steentje bij als ambassadeur van het museum. Het arrangement is te boeken voor de vriendenprijs van €25. Dit is inclusief:

- Een bezoek met rondleiding langs de vaste collectie (voor maximaal 15 personen)

- Het vriendenblad Catharijne voor uw gasten

- Optie om voor de speciale prijs van €3,50 per persoon koffie/thee met wat lekkers te reserveren.

Reserveren van het Vrienden-arrangement

Wilt u gebruik maken van het vriendenarrangement? Reserveer dan minimaal twee weken van tevoren via rondleidingen@catharijneconvent.nl of telefonisch: 030-231 38 35 (onder vermelding van uw Vriendenlidmaatschap).


Wilt u het museum op een andere manier steunen?

Kies uw lidmaatschap

Betalingswijze

Wij sturen u zo snel mogelijk uw vriendenpas(sen) per post toe. Deze zijn per direct geldig en geven onbeperkt en gratis toegang tot Museum Catharijneconvent.

Door het vesturen van dit formulier geeft u toestemming aan:

  • Museum Catharijneconvent, incassant ID NL39ZZZ528293670000, om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven.
  • Uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven.
  • Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Uw gegevens