Kloostergebouw, Pandhof

Praktische informatie

Op deze pagina vind je praktische informatie, tips en huisregels met betrekking tot groepsboekingen voor het primair onderwijs.

Wil je op de hoogte blijven van ons onderwijsaanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief primair onderwijs die ca. 4x per jaar wordt verstuurd. Aanmelden kan via deze link.

Reserveren

Al onze onderwijsprogramma's zijn eenvoudig online te boeken via deze link.

Kosten

Gratis busvervoer met de Feestjaarkaart!

Kom naar het museum met de Feestjaarkaart! Voor maar €100 mag de hele school een jaar lang naar alle lesprogramma's voor het primair onderwijs. Iedere klas krijgt entree, busvervoer en begeleiding van twee museumdocenten bij ieder bezoek. De kaart is een jaar geldig vanaf het moment van aankoop.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: groepsbezoek@catharijneconvent.nl .

Gratis voorbereidend bezoek docent

Vooraf bekijken of Museum Catharijneconvent iets is voor uw groep of zelf alvast voorbereiden? Print deze bon en lever hem ingevuld in bij de kassa van het museum. U ontvangt dan een gratis entreebewijs voor het museum.

Museumregels

Om een bezoek aan het museum prettig te laten verlopen geven we jullie graag enkele tips mee. We vinden het fijn als je leerlingen en begeleiders voorafgaand aan het bezoek op de hoogte brengt van deze informatie.