Programma op Feest tentoonstelling - foto Lilian van Rooij

Bij mij thuis - Kinderboekenweek 2023

In aanloop naar de Kinderboekenweek 2023 sluiten we in onze programma's aan bij het thema 'Bij mij thuis'. Voor groep 5/6 is er bovendien een speciaal 'Bij mij thuis'-programma te boeken!

Wat vieren jullie thuis?

Met je familie of vrienden speciale momenten vieren: welke feestdagen jullie vieren en hoe jullie dit doen zegt veel over wat er bij jouw thuis belangrijk is. In onze Feest! museumlessen krijgt het thema ‘thuis’ in aanloop naar de Kinderboekenweek daarom extra aandacht.

In al onze PO-programma's spelen feestdagen en hun achtergrond een rol. Deze invalshoek past heel goed bij het onderwerp van de Kinderboekenweek. We passen de museumlessen daarom op verzoek graag aan met nog meer aandacht voor het thema 'Bij mij thuis'.Kinderboekenweekprogramma voor groep 5/6

Kom je met groep 5 en/of 6? Dan kun je een op maat gemaakte versie van het programma 'Ik en mijn familie' volgen, dat specifiek gericht is op de Kinderboekenweek. Je kunt het programma net als de overige lessen reserveren via ons online boekingssysteem. Bij het boeken kun je in de opmerkingen aangeven dat je graag bij de Boekenweek wil aansluiten.