header-laag-handschrift-OKM-h1-f.jpg
Examentraining Kunst Algemeen

Cultuur van de kerk

Museum Catharijneconvent is dé plek waar de examenstof tot leven komt. We bieden voor leerlingen Kunst Algemeen de museumles Cultuur van de kerk aan waarin we de objecten uit onze collectie verbinden met de onderwerpen die aan de orde komen. Met speciale examentrainingen in de maand april. Met recht een mooie voorbereiding op het examen!

Cultuur van de Kerk museumles

De kant en klare museumles neemt uw leerlingen Kunst Algemeen mee rondom het thema Cultuur van de kerk. De begeleide les door een museumdocent kost €45,- per uur. Er kunnen maximaal 15 leerlingen mee met een museumdocent. Entree kost met onze onderwijsjaarkaart voor de hele school €100,- per jaar. We stellen graag uw bezoek aan ons museum met u samen. Wellicht is er nog tijd om de Dom te beklimmen? Of een stadswandeling te maken door middeleeuws Utrecht?

 

Eindexamentraining in april

Het eindexamen Cultuur van Kerk komt eraan! Dit jaar voor de leerlingen VWO. Het museum is dé plek om goed voorbereid het examen in te gaan. Kom in de maand april een gratis eindexamentraining doen met uw leerlingen. Met als inzet natuurlijk (nog) betere resultaten op het eindexamen.

Meer informatie

Voor meer informatie en het boeken van uw bezoek kunt u contact opnemen met Dieuwke Becker, via d.becker@catharijneconvent.nl.

Goed om te weten: bij annulering binnen 48 voor uw geplande bezoek zijn wij genoodzaakt om de kosten voor de geboekte rondleidingen in rekening te brengen.