header-laag-handschrift-OKM-h1-f.jpg
Museumles 'Niet te geloven!'

Cultuur van de kerk

Museum Catharijneconvent is dé plek waar de examenstof tot leven komt! We bieden voor leerlingen Kunst Algemeen een museumles Cultuur van de kerk aan waarin we de objecten uit onze collectie verbinden met de onderwerpen die aan de orde komen. Met recht een mooie voorbereiding op het examen!

Niet te geloven!

De kant en klare museumles 'Niet te geloven!' neemt uw leerlingen Kunst Algemeen mee rondom het thema Cultuur van de kerk. De begeleide les door een museumdocent kost €45,- per uur. Er kunnen maximaal 15 leerlingen mee met een museumdocent. Entree kost met onze onderwijsjaarkaart voor de hele school €100,- per jaar. We stellen graag uw bezoek aan ons museum met u samen. Wellicht is er nog tijd om de Dom te beklimmen? Of een stadswandeling te maken door middeleeuws Utrecht?

We denken graag met u mee!

Introductie museumles ' Niet te geloven'

Meer informatie

Voor meer informatie en het boeken van uw bezoek kunt u contact opnemen met Dieuwke Becker, via d.becker@catharijneconvent.nl.

Goed om te weten: bij annulering binnen 48 voor uw geplande bezoek zijn wij genoodzaakt om de kosten voor de geboekte rondleidingen in rekening te brengen.