header_laag_wie_ben_jij_HbSG6YB.jpg
Speciale vakantie-activiteiten

Met de BSO naar het museum

Bezoek de vakantieprogramma's van Feest! Weet wat je viert! In de meivakantie, herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij speciale activiteiten voor de BSO.

BSO-Feestjaarkaart

Maak gebruik van onze speciale BSO-Feestjaarkaart. Voor € 50 kan de hele groep tijdens de mei-, herfst- en kerstvakantie meedoen met de programma's van Feest! Weet wat je viert. Inbegrepen is: entree voor kinderen en de begeleiders en het vakantieprogramma met knutselactiviteit.  De kaart is een jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Huis van Sinterklaas

Sinterklaas logeert ieder jaar in ons museum! BS0- kinderen van groep 1 t/m 4 zijn van eind november tot en met 5 december van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan het Huis van Sinterklaas. Een bezoek aan het huis kost € 30,00 per groep, inclusief begeleiders. Aanmelden kan via huisvansinterklaas@catharijneconvent.nl.

 

Kerstival

Met de BSO kun je ook heel goed een bezoek brengen aan Kerstival! In de kerstvakantie is het tijdens Kerstival elke dag feest. Met een tentoonstelling met speurtocht, voorstellingen van de Toverlantaarn, knutselen, poppenkast, circus en nog veel meer leuks. Neem contact op om een tijdslot te reserveren! Kerstival is met name leuk voor groep 1 t/m 5.

Reserveren

Meer informatie over de vakantieprogramma's of reserveren? Neem contact op met Dieuwke Becker via 030 231 38 35 / d.becker@catharijneconvent.nl.

Let op: de tentoonstelling Feest! Weet wat je viert wordt omgetoverd tot Huis van Sinterklaas en in de kerstperiode tot Kerstival.