header_laag_wie_ben_jij_HbSG6YB.jpg
Speciale vakantie-activiteiten

Met de BSO naar het museum

Bezoek de vakantieprogramma's van Feest! Weet wat je viert! In de meivakantie, herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij speciale activiteiten voor de BSO.

BSO-Feestjaarkaart

Maak gebruik van onze speciale BSO-Feestjaarkaart. Voor € 50 kan de hele groep tijdens de mei-, herfst- en kerstvakantie meedoen met de programma's van Feest! Weet wat je viert. Inbegrepen is: entree voor kinderen en de begeleiders en het vakantieprogramma met knutselactiviteit.  De kaart is een jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Huis van Sinterklaas

Sinterklaas komt weer in ons museum logeren! Graag nodigen we de BS0- kinderen van groep 1 t/m 4 uit om een bezoek te brengen aan het Huis van Sinterklaas. De groepen zijn van harte welkom vanaf maandag 20 november t/m dinsdag 5 december 2017. Een bezoek aan het huis kost € 30,00 per groep inclusief begeleiders. Aanmelden kan via huisvansinterklaas@catharijneconvent.nl.

 

Kerstival

Sinterklaas heeft een kerstcadeautje voor BSO groepen! Namens de Goedheiligman mogen we 25 keer een gratis groepsbezoek aan Kerstival weggeven. Met een vrolijke speurtocht vol lichtjes en verwondering beleef je dit magische winterfeest. In de kerstvakantie is Kerstival elke dag geopend: hét perfecte uitje voor BSO-kinderen tot circa 10 jaar. Aanmelden kan via d.becker@catharijneconvent.nl.

 

 

Reserveren

Meer informatie over de vakantieprogramma's of reserveren? Neem contact op met Dieuwke Becker via 030 231 38 35 / d.becker@catharijneconvent.nl.

Let op: de tentoonstelling Feest! Weet wat je viert wordt omgetoverd tot Huis van Sinterklaas en in de kerstperiode tot Kerstival.