We Shall Overcome - Tribute Martin Luther King

We Shall Overcome - Martin Luther King tribute

In het kader van Martin Luther Kingday, Black History Month en de tentoonstelling ‘Gospel’, organiseren we samen met Gospelfestival Amsterdam We Shall Overcome. Een muzikaal programma in TivoliVredenburg met prachtige gospelmuziek en spoken word, over de inspirerende woorden en daden van Dr. Martin Luther King.

Laat je onderdompelen in muziek met een boodschap, met thema’s als kracht, hoop, empowerment, gelijkheid, en de strijd daarvoor. Met o.a. de Queen of soul en gospel Shirma Rouse, Elvis E. (bekend van tv programma Amazing Grace) en Dwight Dissels (bekend van The Voice),

Wanneer
19 februari om 19:30
Waar
TivoliVredenburg
Kaarten via TivoliVredenburg

Muzikale ode aan dr. Martin Luther King

Met gospel en spoken word, met o.a. Shirma Rouse, Dwight Dissels en Damien Sneed (V.S.)

De invloed van Martin Luther King is nog altijd voelbaar en zijn woorden zijn nog altijd wereldwijd actueel. Ook in Nederland wordt de strijd voor een inclusieve samenleving nog elke dag gestreden. In dit muzikale programma staan we daarbij stil, met behulp van de grootheden uit de nationale en internationale gospelmuziek.

De crème de la crème van de Nederlandse én internationale gospel maken hun opwachting in deze bijzondere muzikale tribute

Muziek van kracht en hoop

Swing op muziek uit alle hoeken van de Afro-Amerikaanse traditie die kracht en hoop gaf aan generaties van zwarte Amerikanen, en het erfgoed is van een miljoen Nederlanders voortgekomen uit ons trans-Atlantische slavernij verleden.

Luister onder meer naar onze eigen Queen of soul en gospel Shirma Rouse, Elvis E. (bekend van tv programma Amazing Grace), Dwight Dissels (bekend van The Voice), Elisha Amonoo-Neizer (bekend van Matthijs Gaat Door) en band, de Wazzup Singers en internationale ster, gospelzanger, componist, arrangeur, dirigent, en pianist Damien Sneed met band uit de V.S.

Praktische informatie