Triptiek met de Kruisiging (detail)

The making of ‘Body Language’

VOL. Meer dan twee jaar werkte conservator Annabel Dijkema aan Body Language. Welke keuzes maakte zij? En hoe ontwikkelde de verhaallijn zich? In deze lezing geeft ze een blik achter de schermen en vertelt zij over de totstandkoming van deze fascinerende expositie.

Wanneer
Dinsdag 29 september om 13.45 uur of om 15.00 uur
Waar
Auditorium
Reserveer uw ticket

Over de spreker

Annabel Dijkema is kunsthistoricus, met een specialisatie in de middeleeuwen. Ze studeerde in 2012 cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam en is sindsdien werkzaam in Museum Catharijneconvent. Ze is de conservator van de tentoonstelling 'Body Language. Het lichaam in de middeleeuwse kunst'.

Reserveren in coronatijd

Reserveren in coronatijd

  • Per lezing is er plek voor maximaal 30 personen, zodat we anderhalve meter afstand kunnen garanderen. Bijna alle lezingen worden twee keer achter elkaar gegeven en duren 45 minuten.
  • Deelname aan de lezing is gratis op vertoon van een geldig toegangsbewijs voor de tentoonstelling. Reserveren kan via de knop bovenaan deze pagina.
  • U reserveert de lezing inclusief een bezoek aan het museum aansluitend aan de lezing. Wilt u niet aansluitend, maar op een ander moment de tentoonstelling bezoeken dan dient u daarvoor apart een tijdsblok te reserveren.