Maria Magdalena, the Phoebus Foundation

Maria Magdalena in de kunst

In deze lezing neemt kunsthistorica en docente kunst- en cultuurgeschiedenis Karin Haanappel u mee in de schitterende wereld van de kunstgeschiedenis. Lezing in het museum.

Reis mee door de eeuwen heen met de focus op de verbeelding van Maria Magdalena. Karin Haanappel heeft een passie voor het weer in het licht zetten van vergeten vrouwelijke kunstenaars.

Deze lezing is volgeboekt. Op onze ‘Lezingen en Activiteiten’ pagina vindt u andere interessante lezingen waar we u graag voor uitnodigen!

Wanneer
Vrijdag 13 aug om 13.45 en om 15.00 uur (vol)
Waar
Museum Catharijneconvent Lange Nieuwstraat 38 3512 PH Utrecht

Aanmelden in coronatijd

  • Per lezing is er plek voor maximaal 30 personen, zodat we anderhalve meter afstand kunnen garanderen. Bijna alle lezingen worden twee keer achter elkaar gegeven en duren 45 minuten.
  • Deelname aan de lezing is gratis op vertoon van een geldig toegangsbewijs voor de tentoonstelling. Reserveren kan via de knop bovenaan deze pagina.
  • U reserveert de lezing inclusief een bezoek aan het museum aansluitend aan de lezing. Wilt u niet aansluitend, maar op een ander moment de tentoonstelling bezoeken dan dient u daarvoor apart een tijdsblok te reserveren