Kloostergebouw, Pandhof

Catharijn Classique: Teun & Teun

Dit jaar wordt de concertserie Catharijn Classique afgesloten door het duo Teun & Teun. Zij spelen op klavecimbel en blokfluit muziek van Nederlandse psalmcomponisten, zoals Sweelinck en Van Noordt, afgewisseld met werken van Händel. Strijk neer in de schitterende kloostertuin van het museum en kom luisteren!

Wanneer
Zondag 1 sept, 13.30-14.00 uur & 15.00-15.30 uur
Waar
Museum Catharijneconvent, Pandhof
Lees meer

Teun & Teun

Teun Braken (klavecimbel) en Teun Wisse (blokfluit) zijn twee vrienden die niet alleen een voornaam, maar ook een liefde voor muziek delen. Ze leerden elkaar kennen op het conservatorium van Utrecht en brachten hun muziek naar podia in Nederland, Duitsland, Schotland en Bulgarije. Op meeslepende wijze overtuigen ze hun publiek met barokmuziek en zijn bijgestaan door beroemde en vooraanstaande oude- muziek deskundigen. Naast barok, tonen ze ook interesse in de uitvoering van hedendaagse muziek, op zoek naar een dialoog tussen oude muziek en moderne composities.

Over Catharijn Classique

Dit concert is onderdeel van Catharijn Classique; een muzikale omlijsting bij de tentoonstelling Bij ons in de Biblebelt. Van 14 juli t/m 1 september is er op zondagmiddag een concert in de Pandhof. Tientallen musici uit binnen- en buitenland spelen en zingen stukken van de grootste componisten van na de Reformatie.Praktische informatie

De concerten vinden plaats op zondagmiddag van 13.30 – 14.00 uur en van 15.00 – 15.30 uur. De toegang is gratis. Het betreft twee maal hetzelfde programma, aan u de keuze! Bij ongeschikt weer zijn de concerten binnen.