Kloostergebouw, Pandhof

Catharijn Classique: Kamerkoor Sjanton

De pandhof vult zich deze zondag met de zoete klanken van kamerkoor Sjanton. Het Utrechtse koor neemt u mee langs een breed repertoire; psalmen van Mendelssohn en Bach tot aan de swingende klanken van Afro-Amerikaanse spirituals. Strijk neer in de schitterende kloostertuin van het museum en kom luisteren!

Wanneer
Zondag 14 juli, 13.30-14.00 uur & 15.00-15.30 uur
Waar
Museum Catharijneconvent, Pandhof
Lees meer

Kamerkoor Sjanton

Kamerkoor Sjanton is een enthousiast kamerkoor met een breed, klassiek repertoire. Elk jaar verzorgen zij twee eigen concerten en zingen daarnaast op festivals in binnen- en buitenland. Het koor staat onder leiding van Ulrikke Reed Findenegg, uit Noorwegen. Zij volgde diverse studies in Noorwegen, Hongarije en Nederland en is verbonden als dirigent en artistiek leider aan diverse koren en ensembles in Nederland.

Over Catharijn Classique

Dit concert is onderdeel van Catharijn Classique; een muzikale omlijsting bij de tentoonstelling Bij ons in de Biblebelt. Van 14 juli t/m 1 september is er op zondagmiddag een concert in de Pandhof. Tientallen musici uit binnen- en buitenland spelen en zingen stukken van de grootste componisten van na de Reformatie.Praktische informatie

De concerten vinden plaats op zondagmiddag van 13.30 – 14.00 uur en van 15.00 – 15.30 uur. De toegang is gratis. Het betreft twee maal hetzelfde programma, aan u de keuze! Bij ongeschikt weer zijn de concerten binnen.