Kloostergebouw, Pandhof

Catharijn Classique: Paulien, Richard & Cees-Willem

Sopraan Paulien van der Werff zingt over een vrolijk uitzien naar de dood en het eeuwige leven dat daarop volgt. De cantate van Bach wordt begeleid door Richard Vos op cello en Cees-Willem van Vliet op het klavecimbel, een geluid dat prachtig tot zijn recht komt in de intieme setting van de kloostertuin. Neem plaats op het gras en geniet!

Wanneer
Zondag 21 juli, 13.30-14.00 uur & 15.00-15.30 uur
Waar
Museum Catharijneconvent, Pandhof
Lees meer

Paulien, Richard & Cees-Willem

Voor Paulien is Utrecht bekend terrein; ze studeerde zang aan het Utrechts conservatorium. Ze is veelvuldig te beluisteren in werken van Haydn, Händel en Bach en werkte mee aan radio en tv opnames in binnen- en buitenland. Momenteel is Paulien lid van verschillende professionele ensembles.

Ook Richard is bekend met de Domstad: hij volgde er zijn opleiding tot organist en kerkmusicus en is een van de Vesper organisten in de Utrechtse Domkerk. Daarnaast is Richard werkzaam als cantor organist in Baarn en Huizen en heeft hij verschillende ensembles opgericht.

Cees-Willem volgde zijn opleiding orgel en kerkmuziek in Utrecht en Antwerpen. Naast zijn werk als cantor-organist in Amersfoort geeft hij concerten als organist en klavecinist.

Over Catharijn Classique

Dit concert is onderdeel van Catharijn Classique; een muzikale omlijsting bij de tentoonstelling Bij ons in de Biblebelt. Van 14 juli t/m 1 september is er op zondagmiddag een concert in de Pandhof. Tientallen musici uit binnen- en buitenland spelen en zingen stukken van de grootste componisten van na de Reformatie met eigentijdse bewerkingen.Praktische informatie

De concerten vinden plaats op zondagmiddag van 13.30 – 14.00 uur en van 15.00 – 15.30 uur. De toegang is gratis. Het betreft twee maal hetzelfde programma, aan u de keuze! Bij ongeschikt weer zijn de concerten binnen.