Beschermengel Museum Catharijneconvent

Bijeenkomst Schenken en nalaten

Uw steun is onmisbaar bij de realisatie van tentoonstellingen, educatieve projecten, restauraties en wetenschappelijk onderzoek. Heeft u weleens overwogen uw betrokkenheid bij Museum Catharijneconvent om te zetten in een blijvende bijdrage aan de unieke collectie? In deze informatieve, vrijblijvende bijeenkomst hoort u meer over de mogelijkheden voor schenken en nalaten.

Wanneer
3 februari 2023 om 14:00
Waar
Museum Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38, Utrecht
Bereikbaarheid

Cultuur en erfgoed doorgeven

Als u besluit om Museum Catharijneconvent te steunen via een gift of nalatenschap, doet u iets heel bijzonders. U zorgt ervoor dat waardevol erfgoed bewaard blijft voor toekomstige generaties. Er zijn verschillende manieren om ons museum te steunen. In deze bijeenkomst vertellen we u graag over de mogelijkheden.

Programma

Directeur Marieke van Schijndel vertelt over de mogelijke bestemmingen voor uw gift of nalatenschap. Oud-notaris Jan de Bruijn, tevens bestuurslid bij de Vereniging Vrienden, informeert u over de juridische aspecten rondom schenken en nalaten en gaat met plezier in op al uw vragen. Hierna laten we u in een inspirerende rondleiding zien wat Museum Catharijneconvent dankzij schenkingen en nalatenschappen in het verleden heeft kunnen realiseren.

We sluiten de bijeenkomst om 16 uur af met een drankje. Uiteraard kunt u voor- of achteraf op eigen gelegenheid de tentoonstelling Gospel. Muzikale reis van kracht en hoop bezoeken.

Aanmelden

Heeft u interesse om bij deze bijeenkomst te zijn? U kunt zich tot 9 januari aanstaande aanmelden door een e-mail te sturen aan r.tigelaar@catharijneconvent.nl of telefonisch via 030 - 2313835.

Kunt u er niet bij zijn, maar wilt u de brochure Schenken en Nalaten ontvangen of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Dan kunt u contact opnemen met Rob Tigelaar via hetzelfde mailadres of telefoonnummer.